Varför Cardoon

Varför Cardoon?

- se vad andra säger

VAD SÄGER KUNDER

OCH PARTNERS?

Patrik Mardell

Senior Management Consultant

Knowit AB


"Jag kan rekommendera Camilla som sympatisk, varmhjärtad, kreativ och aktivt coachande under en period då jag behövde vägledning. Hon är en målfokuserad o leveransstark individ som ser människan utanför roll & ansvar vilket innebar att vi snabbt fick en bra dialog och skapade resultat och utveckling. Jag vill tacka för gott samarbete i processen att finna min nästa utmaning och önskar Camilla lycka till med nästa uppdrag."

Arber Jashari

Sektionschef på HR-service

Malmö stad


”Camilla var under några månader ett stort stöd i min professionella utveckling som mentorscoach när jag gick utbildning hos CoachWalk, samtidigt som jag började mitt första chefsuppdrag. Camillas färdigheter inom chefsskap, ledarskap och coaching gjorde att hon snabbt kunde sätta sig in i och förstå min verksamhet och mina utmaningar. Detta kombinerat med en positiv och inspirerande inställning gjorde att jag snabbt fick förtroende och tillit för henne. Jag kan varmt rekommendera Camilla som coach och handledare!”


Annelie Johansson

Grundare Happy Economy AB
(tidigare VD
Yves Rocher Norden)


”Jag har arbetat med Camilla i 1 år, då Camilla förstärkt vår organisation som spjutsspetskonsult inom varumärke/brandning. Att jag valde just Camilla, bland flera kandidater, beror också på att Camilla är certifierad coach och därmed har extra mervärde, vid Change Management, och inte minst Change Leadership. Camilla är orädd, ödmjuk och proffsig i sitt engagemang för bolaget och hon känns och har accepterats som en i ordinarie styrkan. Därför har vi kunnat optimera förändring och forcera fram nödvändiga förändringar, samtidigt som vi kunnat behålla personalens motivation under tiden vi satte de nya processerna, inom både rutiner E-Commerce och Branding generellt. Jag rekommenderar Camilla varmt och i de fall jag i framtiden behöver liknande kompetens använder jag gärna Camilla som resurs vid kommande behov.”


Sara Bertram

Group Marketing Communications Manager

Doro AB

(Tidigare Marketing Director Yves Rocher Norden)


”Camilla har varit en stor tillgång i vår organisation och ett stöd i vår förändringsresa. Med stort engagemang, driv stöttade hon oss och utmanade oss. Hon är mycket business orienterad, strukturerad samtidigt som hon sätter människan i fokus vilket skapar stort förtroende. Hon har inte bara hjälpt oss med Change Management utan också med nya rutiner och processer. Jag kan varmt rekommendera henne till liknande uppdrag.”


Anna-Lena Smith

Grundare & Dir. of Training

CoachWalk AB


”Camilla har redan från början av sin coachkarriär visat på djupa insikter i coachingens hantverk. Nyfiken på djupare former och transformerande former i coachingen är hon nu på väg mot MCC.  Så härligt för en gammal coach trainer att se denna utveckling.”


Sophie Åhlander

Ägare

HR Hubben AB


”Jag har haft glädjen att ha Camilla som arbetskollega på Antenn Consulting. Hon gjorde från första dag ett mycket starkt intryck på mig. Hon har en genuin passion i att få andra människor att må bra och lyckas med sina mål. Hon är driven, strukturerad och har lätt till snabba beslut när det krävs.  Som arbetskollega har hon med sitt varma sätt bidragit till en positiv och harmonisk atmosfär i gruppen. Ett leende är aldrig långt borta!  Jag skulle med glädje arbeta med Camilla igen.” 


Gunilla Lundborg-Engwall

Karriärscoach

Antenn Consulting AB


”Det har varit en förmån för mig att arbeta och att ha Camilla som min kollega. Med hennes engagemang och driv har hon varit en stor tillgång till vårt team. Hon är fantastisk på att vara delaktig i våra deltagares processer och coachar dem vidare mot deras individuella mål. Camilla är en god seminariehållare som engagerar och levererar information samtidigt som hon kan hålla ihop en grupp och skapa mervärde för deltagarna.  Jag kan ge henne mina allra varmaste rekommendationer.”Katina Korlevska

Leveranschef

Trygghetsfonden TSL


”Camilla är målmedveten, engagerad och lösningsfokuserad. Har en fantastisk förmåga att skapa förtroende hos deltagarna, har även god samarbetsförmåga. Camilla är mycket uppskattad av sina kunder och kollegor. Kan varmt rekommendera henne.”Vill du skapa bättre samarbeten?